• Cases

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van ‘cases’, kunt u hieronder zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken, ontwikkelen en verpakken van food concepten voor retail. Vaak is dat een totaal uitgedacht food concept, te herkennen aan het icoontje hierboven met het lampje erin. Of een op maat verpakkingsopdracht, te herkennen aan het icoontje hierboven in het midden. En een enkele keer is dat het doorleveren van producten die zo goed als kant-en-klaar bij ons binnen komen, te herkennen aan het EDI icoontje rechtsboven.

 • Assortiment

  We hebben al heel wat verse foodconcepten bedacht, ontwikkeld en verpakt. Neem hieronder eens een kijkje in ons ruime assortiment. Variërend van verse borrelhapjes, sauzen, superfoods, zeegroenten en andere smaakmakers voor bij vis, sla of vlees.
 • Bedenken & ontwikkelen

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken en ontwikkelen van foodconcepten voor retail. De 'producten' van onze foodconcepten worden op basis van de door ons ontwikkelde specificaties om strategische redenen elders in bulk geproduceerd. Hierdoor creëren wij onafhankelijkheid en flexibiliteit. Het geeft ons de mogelijkheid om een breed en divers assortiment gekoelde producten te verpakken op onze moderne BRC gecertificeerde verpakkingslijnen. Hieronder een aantal voorbeelden van een totaal uitgedacht foodconcept.
 • Verpakken van foodproducten

  We hebben diverse verpakkingslijnen in onze BRC gecertificeerde en gekoelde productieruimte, waarmee we een brede range verpakkingsoplossingen voor de food branche aanbieden. Zoals verschillende soorten cupjes, trays en zakjes die we al dan niet kunnen bedrukken, banderolleren of etiketteren. Omdat een flexibel productieproces een toegevoegde waarde is voor onze klanten, zijn onze machines snel om te bouwen voor nieuwe verpakkingsvormen. Daarnaast kunnen de producten in de verpakkingen worden gevacumeerd en met een mix van CO2 en stikstof worden begast en daarna geseald. Hiermee wordt de houdbaarheid op een natuurlijke manier verlengd. Kortom, mogelijkheden genoeg! Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', ziet u hieronder een aantal verpakkingsvoorbeelden.
 • Logisitiek van food

  Aan de hand van een praktijkvoorbeeld in de vorm van een 'case', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met onze logistieke dienstverlening van food concepten voor retail. Van het onderhouden van de bestanden voor GS1DAS en TraceOne tot ervoor zorgen dat het product in de juiste omverpakking bij het juiste Distributiecentrum met behulp van EDI wordt geleverd.
 • Zakjes met toppings

  Specialisatie

  Verschillende toppings in een transparant zakje
  Verschillende toppings in een transparant zakje

  Wij worden regelmatig benaderd door gerenommeerde foodfabrikanten voor het afvullen van kleine transparante zakjes voor ‘erbij’. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan een zakje pijnboompitten voor bij de carpaccio, een zakje dressing die je terugvindt in de kant-en-klare salade of een zakje saus voor bij de vis. Soms heeft de klant al precies voor ogen wat hij wil en verzoekt hij ons de zakjes met een bepaalde grondstof af te vullen, maar soms denken we ook mee in de gehele productontwikkeling voor zakjes met toppings voor bij een maaltijd.

  Lees meer

  Kettingzakjes

  Specialisatie

  Voorbeeld van kettingzakjes op zak sla Bonduelle
  Voorbeeld van kettingzakjes op zak sla Bonduelle

  Onze klant kwam bij ons met de vraag naar kleine voorbedrukte zakjes (ca. 20g) met toppings voor door de sla. Deze zakjes plakken zij dan weer aan de buitenzijde op hun slazakken. Dit wilden ze graag geautomatiseerd doen en dus was het nodig om de toppings in zogenaamde ‘kettingzakjes’ aan te leveren.

  Lees meer