• Cases

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van ‘cases’, kunt u hieronder zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken, ontwikkelen en verpakken van food concepten voor retail. Vaak is dat een totaal uitgedacht food concept, te herkennen aan het icoontje hierboven met het lampje erin. Of een op maat verpakkingsopdracht, te herkennen aan het icoontje hierboven in het midden. En een enkele keer is dat het doorleveren van producten die zo goed als kant-en-klaar bij ons binnen komen, te herkennen aan het EDI icoontje rechtsboven.

 • Assortiment

  We hebben al heel wat verse foodconcepten bedacht, ontwikkeld en verpakt. Neem hieronder eens een kijkje in ons ruime assortiment. Variërend van verse borrelhapjes, sauzen, superfoods, zeegroenten en andere smaakmakers voor bij vis, sla of vlees.
 • Bedenken & ontwikkelen

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken en ontwikkelen van foodconcepten voor retail. De 'producten' van onze foodconcepten worden op basis van de door ons ontwikkelde specificaties om strategische redenen elders in bulk geproduceerd. Hierdoor creëren wij onafhankelijkheid en flexibiliteit. Het geeft ons de mogelijkheid om een breed en divers assortiment gekoelde producten te verpakken op onze moderne BRC gecertificeerde verpakkingslijnen. Hieronder een aantal voorbeelden van een totaal uitgedacht foodconcept.
 • Verpakken van foodproducten

  We hebben diverse verpakkingslijnen in onze BRC gecertificeerde en gekoelde productieruimte, waarmee we een brede range verpakkingsoplossingen voor de food branche aanbieden. Zoals verschillende soorten cupjes, trays en zakjes die we al dan niet kunnen bedrukken, banderolleren of etiketteren. Omdat een flexibel productieproces een toegevoegde waarde is voor onze klanten, zijn onze machines snel om te bouwen voor nieuwe verpakkingsvormen. Daarnaast kunnen de producten in de verpakkingen worden gevacumeerd en met een mix van CO2 en stikstof worden begast en daarna geseald. Hiermee wordt de houdbaarheid op een natuurlijke manier verlengd. Kortom, mogelijkheden genoeg! Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', ziet u hieronder een aantal verpakkingsvoorbeelden.
 • Logisitiek van food

  Aan de hand van een praktijkvoorbeeld in de vorm van een 'case', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met onze logistieke dienstverlening van food concepten voor retail. Van het onderhouden van de bestanden voor GS1DAS en TraceOne tot ervoor zorgen dat het product in de juiste omverpakking bij het juiste Distributiecentrum met behulp van EDI wordt geleverd.
 • Fish Tales – zalmcarpaccio

  Zalmcarpaccio in retailverpakking van het merk Fish Tales
  Zalmcarpaccio in retailverpakking van het merk Fish Tales

  Zalmcarpaccio

  Met deze zalmcarpaccio van wilde sockeye zalm zet je in een handomdraai een lekker voorgerecht op tafel. Een paar weken per jaar vissen de mannen en vrouwen uit het dorp Emmonak in Alaska naar deze wilde zalm. De zalm is duurzaam gevangen en de dieprode kleur is een lust voor het oog!

  Lees meer

  Albert Heijn – verse vissauzen

  Vissauzen: een verpakking met de blanke botersaus met limoncello
  Vissauzen: een verpakking met de blanke botersaus met limoncello

  Iedereen weet dat een vers stukje vis nog beter smaakt met een lekker sausje en al helemaal met een vers sausje! Dat is waarom we door de jaren heen verschillende vissauzen hebben ontwikkeld, allemaal voor een andere toepassing. Door de productie uit te besteden bij verschillende producenten blijven wij flexibel, maar zorgen we wel dat de sauzen allemaal dezelfde uitstraling in het schap hebben. Zo ziet de consument geen verschil en kunnen wij zorgen dat voor iedere saus het beste recept van de beste producent gebruikt wordt.

  Lees meer

  True Blue Mossel wokmix met saus

  80g koelverse groenten-kruiden mix met olie waarin de mosselen gewokt worden en 100g bijpassende koelverse saus waarin de bereide mosselen gedipt worden. Zelf toevoegen: mosselen.

  • Koelverse groenten-kruiden mix voor bereiding van mosselen in de wok
  • Bijpassende koelverse saus
  • Makkelijk: alle ingrediënten bij elkaar voor een verrassend mosselrecept
  • Iedereen kan deze mosselvariant maken: volg de bereiding op de verpakking