• Cases

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van ‘cases’, kunt u hieronder zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken, ontwikkelen en verpakken van food concepten voor retail. Vaak is dat een totaal uitgedacht food concept, te herkennen aan het icoontje hierboven met het lampje erin. Of een op maat verpakkingsopdracht, te herkennen aan het icoontje hierboven in het midden. En een enkele keer is dat het doorleveren van producten die zo goed als kant-en-klaar bij ons binnen komen, te herkennen aan het EDI icoontje rechtsboven.

 • Assortiment

  We hebben al heel wat verse foodconcepten bedacht, ontwikkeld en verpakt. Neem hieronder eens een kijkje in ons ruime assortiment. Variërend van verse borrelhapjes, sauzen, superfoods, zeegroenten en andere smaakmakers voor bij vis, sla of vlees.
 • Bedenken & ontwikkelen

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken en ontwikkelen van foodconcepten voor retail. De 'producten' van onze foodconcepten worden op basis van de door ons ontwikkelde specificaties om strategische redenen elders in bulk geproduceerd. Hierdoor creëren wij onafhankelijkheid en flexibiliteit. Het geeft ons de mogelijkheid om een breed en divers assortiment gekoelde producten te verpakken op onze moderne BRC gecertificeerde verpakkingslijnen. Hieronder een aantal voorbeelden van een totaal uitgedacht foodconcept.
 • Verpakken van foodproducten

  We hebben diverse verpakkingslijnen in onze BRC gecertificeerde en gekoelde productieruimte, waarmee we een brede range verpakkingsoplossingen voor de food branche aanbieden. Zoals verschillende soorten cupjes, trays en zakjes die we al dan niet kunnen bedrukken, banderolleren of etiketteren. Omdat een flexibel productieproces een toegevoegde waarde is voor onze klanten, zijn onze machines snel om te bouwen voor nieuwe verpakkingsvormen. Daarnaast kunnen de producten in de verpakkingen worden gevacumeerd en met een mix van CO2 en stikstof worden begast en daarna geseald. Hiermee wordt de houdbaarheid op een natuurlijke manier verlengd. Kortom, mogelijkheden genoeg! Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', ziet u hieronder een aantal verpakkingsvoorbeelden.
 • Logisitiek van food

  Aan de hand van een praktijkvoorbeeld in de vorm van een 'case', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met onze logistieke dienstverlening van food concepten voor retail. Van het onderhouden van de bestanden voor GS1DAS en TraceOne tot ervoor zorgen dat het product in de juiste omverpakking bij het juiste Distributiecentrum met behulp van EDI wordt geleverd.
 • Gold & Green – Pulled Oats

  Soort

  Verpakking gold & green pulled oats tomaat
  Verpakking gold & green pulled oats tomaat

  Gold & Green

  Een keertje geen vlees op het menu? Gold & Green Pulled Oats is de perfecte basis voor je favoriete pasta-, TexMex- of wokgerecht, maar het past ook perfect in ovenschotels en salades. Met een fijne bite, waardoor je vlees niet zult missen. Het product is volgens een origineel Fins recept van haver, tuinbonen en erwten. Samen vermalen, gekneed en gebakken tot een uniek nieuw plantaardig ingrediënt voor in de hedendaagse keuken. Boordevol proteïnen van de allerbeste kwaliteit.

  Lees meer

  Sea Green – vegetarische producten met zeewier

  Soort

  Zeewier burger Aloha met zongedroogde tomaat in retailverpakking
  Zeewier burger Aloha met zongedroogde tomaat in retailverpakking

  Zeewier als hoofdingrediënt

  Zeewier begint een steeds bekender ingrediënt te worden voor de consument. Het begon met de zeewiersalade die je kent van de sushirestaurants, maar tegenwoordig vind je het ook in vegetarische producten steeds meer terug. Sea Green was één van de eerste merken die zeewier in producten ging verwerken. Daarbij is het ook nog zo dat zeewier bij hen altijd het hoofdingrediënt is. Dat betekent dus een super gezond product! Ook vinden ze het belangrijk dat alle producten snel en makkelijk klaar te maken zijn, zo maken ze zeewier namelijk toegankelijk en leuk!

  Lees meer