• Cases

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van ‘cases’, kunt u hieronder zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken, ontwikkelen en verpakken van food concepten voor retail. Vaak is dat een totaal uitgedacht food concept, te herkennen aan het icoontje hierboven met het lampje erin. Of een op maat verpakkingsopdracht, te herkennen aan het icoontje hierboven in het midden. En een enkele keer is dat het doorleveren van producten die zo goed als kant-en-klaar bij ons binnen komen, te herkennen aan het EDI icoontje rechtsboven.

 • Assortiment

  We hebben al heel wat verse foodconcepten bedacht, ontwikkeld en verpakt. Neem hieronder eens een kijkje in ons ruime assortiment. Variërend van verse borrelhapjes, sauzen, superfoods, zeegroenten en andere smaakmakers voor bij vis, sla of vlees.
 • Bedenken & ontwikkelen

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken en ontwikkelen van foodconcepten voor retail. De 'producten' van onze foodconcepten worden op basis van de door ons ontwikkelde specificaties om strategische redenen elders in bulk geproduceerd. Hierdoor creëren wij onafhankelijkheid en flexibiliteit. Het geeft ons de mogelijkheid om een breed en divers assortiment gekoelde producten te verpakken op onze moderne BRC gecertificeerde verpakkingslijnen. Hieronder een aantal voorbeelden van een totaal uitgedacht foodconcept.
 • Verpakken van foodproducten

  We hebben diverse verpakkingslijnen in onze BRC gecertificeerde en gekoelde productieruimte, waarmee we een brede range verpakkingsoplossingen voor de food branche aanbieden. Zoals verschillende soorten cupjes, trays en zakjes die we al dan niet kunnen bedrukken, banderolleren of etiketteren. Omdat een flexibel productieproces een toegevoegde waarde is voor onze klanten, zijn onze machines snel om te bouwen voor nieuwe verpakkingsvormen. Daarnaast kunnen de producten in de verpakkingen worden gevacumeerd en met een mix van CO2 en stikstof worden begast en daarna geseald. Hiermee wordt de houdbaarheid op een natuurlijke manier verlengd. Kortom, mogelijkheden genoeg! Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', ziet u hieronder een aantal verpakkingsvoorbeelden.
 • Logisitiek van food

  Aan de hand van een praktijkvoorbeeld in de vorm van een 'case', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met onze logistieke dienstverlening van food concepten voor retail. Van het onderhouden van de bestanden voor GS1DAS en TraceOne tot ervoor zorgen dat het product in de juiste omverpakking bij het juiste Distributiecentrum met behulp van EDI wordt geleverd.
 • Albert Heijn – convenience assortiment

  Convenience assortiment van de Albert Heijn kip roti rol in flowpack
  Convenience assortiment van de Albert Heijn kip roti rol in flowpack

  We zijn actief in veel verschillende categorieën bij supermarkten, zo ook in het convenience schap bij de Albert Heijn. In samenwerking met de category manager onderzoeken we naar welke producten de consument vraagt. Zo proberen we samen met verschillende producenten zo’n aantrekkelijk mogelijk aanbod te doen voor dit schap.

  Lees meer

  CP Authentic Asia – diepvriesmaaltijden

  CP Authentic Asia packshot: chicken samosa's
  CP Authentic Asia packshot: chicken samosa's

  Diepvriesmaaltijden

  CP, deze afkorting staat voor Charoen Pokphand, bestaat al bijna 100 jaar en dat proef je! De gerechten van CP Authentic Asia ™ zijn de meest verse en meest authentieke Aziatische gerechten die je in de supermarkt kan vinden. Door jarenlange toewijding en ervaring is CP er trots op één van de meest succesvolle voedingsbedrijven in Azië te zijn. Bovenal blijven ze zich inzetten voor het gebruik van unieke ingrediënten en authentieke, onderscheidende recepten. Daarnaast bieden ze het gemak van ingevroren maaltijden, waardoor je altijd voorbereid bent op een lege koelkast maar toch een goede maaltijd.

  Lees meer

  Tops Cuisine – kant-en-klaar maaltijden

  Tops kant-en-klaar maaltijd: pasta bolognese
  Tops kant-en-klaar maaltijd: pasta bolognese

  Een heerlijke maaltijd zoals Nederlanders het gewend zijn, dat is precies wat Tops Food kan maken. Onder het merk Tops Cuisine produceren ze super smaakvolle kant-en-klaar maaltijden voor de retail. Ze maken gebruik van gecontroleerde ingrediënten en gebruiken geen toegevoegde smaakmakers. Daarnaast is het vlees wat ze gebruiken hoog in kwaliteit! Doordat ze werken met een gepatenteerd, zeer efficiënt productieproces, hebben ze de mogelijkheid om voor een lage prijs te produceren en toch de beste ingrediënten te gebruiken. Ook zorgt dit proces ervoor dat ze een lange houdbaarheid kunnen garanderen.

  Lees meer