
Frozzo – zeewierloempia’s
Met vegan loempia’s zorgt Frozzo voor innovatie in het snackschap. Ben jij op zoek naar een bijzondere borrelhap of een overheerlijke side-dish, de producten van Frozzo kunnen jou hier bij helpen.
Frozzo is opgericht door Menken van den Assem en heeft als doel om alle foodservice klanten te voorzien van de meest innovatieve diepvriessnacks. Ze waren uitgekeken op de standaard bitterbal en kaasstengel en vonden dat het tijd werd om hier verandering in aan te brengen.
Sinds 2019 is daarom gekozen om loempiaatjes te maken met bijzondere smaken. Denk aan vegan mini loempia’s gemaakt van filodeeg en gevuld met zeewiersalade zoals je hem kent van de sushi. Daarnaast is ook een vegan loempiaatje met het nootachtige zeewier hijiki in ontwikkeling. De loempiaatjes passen perfect op een borrel-/tapasplank, maar ook als amuse of als side-dish bij een visgerecht doen ze het goed.
Zeewierproducten zijn helemaal van deze tijd, dus zorg dat je met de trend meegaat en laat de horecabezoeker op een smaakvolle manier kennismaken met zeewier.