Zakjes met toppings

Specialisatie

Wij worden regelmatig benaderd door gerenommeerde foodfabrikanten voor het afvullen van kleine transparante zakjes voor ‘erbij’. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan een zakje pijnboompitten voor bij de carpaccio, een zakje dressing die je terugvindt in de kant-en-klare salade of een zakje saus voor bij de vis. Soms heeft de klant al precies voor ogen wat hij wil en verzoekt hij ons de zakjes met een bepaalde grondstof af te vullen, maar soms denken we ook mee in de gehele productontwikkeling voor zakjes met toppings voor bij een maaltijd.

Zakjes met toppings; voor bij een maaltijd

Als de klant al weet wat hij wil, zorgen wij er altijd eerst voor om een lijntest en houdbaarheidtesten te doen. Zodra dit allemaal naar wens is, zorgen we dat de zakjes geproduceerd worden voor de klant. Zij leveren het ‘totaalpakket’ vervolgens aan hun klant.

Als de klant graag wil dat we meedenken met een concept, dan zetten we onze productontwikkeling aan het werk. Wij krijgen bijvoorbeeld de vraag ‘wat is lekker bij carpaccio en toch onderscheidend?’ Op basis van een briefing gaan wij op zoek naar de perfecte combinatie. In zo’n geval gaan we echt een product ontwikkelen en komt de receptuur bij een van onze partners vandaan, die wij vervolgens weer afvullen in zakjes en aanleveren bij de klant.

Doordat we een mooi machinepark hebben staan, kunnen we al vanaf 3.000 zakjes per run verpakken.

 

Ben je benieuwd naar welke producten we nog meer ontwikkelen? Neem dan een kijkje op onze case-pagina.