Vleesverrijkers

Specialisatie

Vleesverrijkers zijn ontstaan vanuit het inzicht dat de consument graag geholpen wil worden. Bij de bereiding van vlees, want “een duur stukje vlees wil je niet verknallen door een verkeerde bereiding”, maar ook bij de zoektocht naar variatie in de maaltijd: “wat zal ik nu weer eens eten?” en “wat is hier lekker bij?”. Onze vleesverrijkers geven antwoord op deze vragen.

Vleesverrijkers; verse, smaakvolle en simpele smaakmakers voor bij vlees!

We helpen de consument door vleesverrijkers te koppelen aan het vlees waar ze goed bij passen. Het wordt de cosument makkelijk gemaakt door de verse producten naast het bijbehorende vlees binnen het gekoelde schap te presenteren. De consument wordt ter plekke geïnspireerd. Ook zorgt de uitgebreide bereidingsinstructie op de verpakking ervoor dat het koken niet kan mislukken. Ons doel met de vleesverrijkers is de gewone maaltijd bijzonder te maken, maar dan wel met de allerlekkerste producten die we samen met onze partners maken. Uiteraard zonder overbodige toevoegingen.

Het assortiment smaakmakers voor bij vlees is verkrijgbaar in diverse supermarkten en bestaat uit:

  • Verse warme sauzen: mosterd-roomsaus met graantjesmosterd, champignon-roomsaus met een scheutje port, peper-roomsaus met een scheutje cognac, bearnaisesaus met puur geklaarde boter en wild-roomsaus met Luikse stroop
  • Rubs: roast, spicy oriental
  • Marinades: citroen-knoflook
  • Uien konfijt

Doordat we de vleesverrijkers in porties voor 1 tot 2 peronen verpakken voorkomen we voedselverspilling en bijft het gegarandeerd vers. Van idee tot introductie in slechts 9 maanden ontwikkeld en daar zijn we best trots op!

 

Benieuwd naar andere verrijkers? Klik dan hier voor de slaverrijkers of hier voor de visverrijkers.