Verse soepen

Specialisatie

Onze Duitse klant is wereldleider op het gebied van groente verwerken en was op zoek naar een uitbreiding in hun assortiment om omzetgroei te realiseren. Belangrijk hierbij was wel dat de nieuwe producten niet kannibaliseerde op hun huidige omzet, maar dat het ook past binnen de focus en merkwaarde van hun bedrijf. Met deze opdracht ging onze productontwikkeling samen met de klant en een productiepartner aan de slag en zo ontstond een verse soepen lijn.

Verse soepen; snel een gezonde en verse maaltijd

Tegenwoordig vinden mensen een gezond en natuurlijk leven steeds belangrijker. Op deze trend wilden we graag inspelen. Het resultaat is een volledige soepenlijn met basissoepen en seizoenssoepen zonder onnodige kunstmatige toevoegingen en boordevol groente. Ook gemak is een belangrijk koopargument, daarom zorgen we ervoor dat de soepen vers, maar kant-en-klaar zijn. En omdat de soepen heet worden afgevuld (hotfill) is de houdbaarheid minimaal 30 dagen af productie en qua smaak niet van een zelfgemaakte verse soep te onderscheiden!

In het assortiment hebben we verschillende varianten soep die je gewoon in de magnetron of een pannetje kan opwarmen.

  • Vegetarische wortel en zoete aardappelsoep, zoet-pittig en op smaak gebracht met gember
  • Pittige vegetarische pompoensoep, licht-zoet en op smaak gebracht met cayennepeper
  • Vegetarische champignonsoep, romig en op smaak gebracht met tijm
  • Pittige veganistische paprika-tomatensoep, fruitig met een klein beetje chili

Naast deze smaken zijn we altijd bezig om het assortiment uit te breiden. We kunnen dit aanbieden onder private label, maar ook onder eigen merk.

Maakt dit je nieuwsgierig naar andere concepten die we bedacht hebben? Kijk dan op onze case-pagina voor het volledige overzicht.