Supply chain partner

Specialisatie

Soms is het handig of noodzakelijk om het leveren van uw assortiment bij de klant uit te besteden aan een partij die de contacten en systemen al tot zijn beschikking heeft. Wij weten precies wat een Nederlandse of Belgische retail organisatie nodig heeft en beschikken over de benodigde kwaliteit-, planning- en datamanagementsystemen. Denk hierbij aan Trace One, PIM, SIM, EDI, VMI en GS1DAS. Hierdoor zijn wij in staat jouw producten snel op te bouwen voor introductie. Als je met ons samenwerkt nemen wij dit volledig in handen en kun jij je richten op de leuke dingen, namelijk productie en verkoop van de producten.

Temperen van foodproducten

Naast de datamanagementsystemen, bieden wij ook de mogelijkheid tot refreshing van jouw producten. Dit betekent dat we jouw producten vanuit de diepvries op order temperen en daarna voorzien van een houdbaarheidsdatum die bij het verse product hoort.

Ompakken van jouw product

Ook bieden wij de mogelijkheid om jouw producten in verschillende omverpakkingen door te leveren. Retail organisaties hebben verschillende eisen, daarom werken wij onder andere met EPS, CBL, kartonnen dozen en SRP-verpakkingen. Hierdoor heb jij maar één stroom naar ons en zorgen wij dat het product in de juiste verpakking bij diverse retailers terecht komt. Zoals je hier kan lezen verzorgen wij ook het verpakken van producten. En als jij het prettig vindt kunnen we zelfs het volledige facturatieproces voor je verzorgen.

Voordelen Menken van den Assem als jouw Supply Chain Partner

  • Datamanagement wordt uit handen genomen
  • Temperen van je product
  • Verpakken of ompakken van je product
  • Maatwerk

Maatwerk

Elk product is anders en daarom zien wij het altijd als maatwerk. Jij bent altijd welkom bij ons op kantoor om jouw wensen en behoeftes door te spreken. Wij houden van duidelijkheid en door onze manier van werken hebben we langdurige samenwerkingen met diverse gerenommeerde Nederlandse en buitenlandse producenten, maar ook steeds meer start-ups kloppen bij ons aan.

Zij gingen je voor

Gold & Green – Pulled Oats

Fish Tales – Zalmcarpaccio

Marhaba – Halal producten

Tops – Kant-en-klaar maaltijden

Sharp Sharp – Vegan taartjes

Oma’s Soep – Verse soepen

CP – Authentic Asia

 

Wil jij weten of we jou kunnen helpen met je supply chain? Neem dan contact op via het telefoonnummer of e-mailadres die je vindt op onze contactpagina.