Sharp Sharp – vegan gebakjes

Sinds november kun je vier verschillende producten van Sharp Sharp vinden op de bakkerijafdeling van de Albert Heijn. Sharp Sharp werd tweede tijdens de product pitch van Albert Heijn en daarom krijgen ze ten minste een jaar schapruimte. Fantastische vegan gebakjes die niet alleen lekker smaken, maar er ook nog heel tof uitzien. Wij helpen Renate en Frank als supply chain partner met hun hele datamanagement en natuurlijk de logistiek richting XPO Hoogeveen en Tilburg.

Verschillende vegan gebakjes

Niet één, maar vier verschillende soorten gebakjes! Allemaal even lekker en allemaal vegan, glutenvrij en zonder toegevoegde suikers.

  • Red Robin: een taartje met heel veel aardbeien, frisse cranberry’s (niet te zuur), sinaasappel en met amandelen uit Spanje. Drie rode laagjes met ieder een eigen karakter, vormen samen onze mooie red robin.
  • Milky Brown: met caramel van dadels, mylk-laag van havermout & met een crunchy chocoladelaag. Samen vormen ze het ultieme chocoladetaartje; romig, crunchy & zoet. Zonder nootjes, maar niet zonder verslavingsgevaar.
  • Yellow Tropics: met lekkere mango, frisse citroen en romige banaan, waan je je op een tropisch eiland. We maken het plaatje af met een mooi laagje van onze plantjes confetti. Het fruittaartje voor iedereen om bij weg te dromen.
  • Pink Choco: met framboos en chocolade, dat is toch: pink choco! Koekjesbodem, zachte blauwe bessen-chocomousse, met een roze romig framboos-aardbeien fruit laag. Bijna verstopt maar niet vergeten, citroengras!

Pink choco vegan gebakje van sharp sharp Milky brown gebakje in verpakking vegan gebakje per stuk in verpakking