Sea Green – vegetarische producten met zeewier

Soort

Zeewier als hoofdingrediënt

Zeewier begint een steeds bekender ingrediënt te worden voor de consument. Het begon met de zeewiersalade die je kent van de sushirestaurants, maar tegenwoordig vind je het ook in vegetarische producten steeds meer terug. Sea Green was één van de eerste merken die zeewier in producten ging verwerken. Daarbij is het ook nog zo dat zeewier bij hen altijd het hoofdingrediënt is. Dat betekent dus een super gezond product! Ook vinden ze het belangrijk dat alle producten snel en makkelijk klaar te maken zijn, zo maken ze zeewier namelijk toegankelijk en leuk!

Vier soorten burgers

ALOHA burger: De Aloha burger is één van de twee volledig vegetarische burgers. De combinatie van het zilte wakame en zongedroogde tomaat geeft de burger ongeëvenaarde smaak.
ULUWATU burger: De Uluwatu burger is de andere vegetarische burger.  Het bevat meer dan 30% wakame en krijgt door de toevoeging van een vleugje groene curry een subtiele, smaakvolle twist.

  • Rijk aan jodium
  • Meer dan 30% zeewier (wakame)
  • Belangrijke bron van vezels en eiwitten
  • Lekker op een Italiaanse bol met veldsla, tomaat, mayonaise en balsamico

HOOKED wakame tonijnburger: Deze Sea Green burger bestaat voor 53% uit de allerhoogste kwaliteit zeewier. Op deze manier leer je op toegankelijke wijze hoe enorm lekker en verrassend zeewier kan zijn. Tonijn (MSC gecertificeerd), gevangen met hengel en lijn en zilte wakame komen perfect samen in deze telg van de Sea Green familie. Heerlijk op een broodje met limoenmayonaise en ijsbergsla.
TWINFIN wakame zalmburger:  In de wakame zalmburger komt het beste van twee werelden samen. Duurzaam geweekte zalm van onze vrienden van Fish Tales, gecombineerd met de beste kwaliteit wakame.

  • Bijzondere smaak
  • Voedzaam en lekker
  • 100% duurzaam, hengel en lijn gevangen tonijn uit de Stille Oceaan
  • 53% wakame
  • MSC gecertificeerd

Retailverpakking wakame burger met zeewier en groene curry Hooked wakame burger met tonijn van Sea Green in een verpakkingZeewier burger Aloha met zongedroogde tomaat in retailverpakking Sea Green wakame zalmburger in retailverpakking

Naast deze retailverpakkingen bieden we alle producten ook aan in een foodserviceverpakking. Meer informatie hierover vind je op de website van Menken van den Assem Frozen Food. Wil je meer recepten vinden met deze burger van Sea Green of meer infromatie over de producten van Sea Green? Kijk dan op de website seagreen.nl.

Naast deze ALOHA burger hebben we ook nog andere varianten in ons assortiment. Zo lees je hier meer informatie over de ULUWATU burger, deze is gemaakt met groene curry. Daarnaast hebben we twee visburgers met zeewier, namelijk de HOOKED wakame tonijnburger en de TWINFIN wakame zalmburger.