Gold & Green – Pulled Oats

Soort

Gold & Green

Een keertje geen vlees op het menu? Gold & Green Pulled Oats is de perfecte basis voor je favoriete pasta-, TexMex- of wokgerecht, maar het past ook perfect in ovenschotels en salades. Met een fijne bite, waardoor je vlees niet zult missen. Het product is volgens een origineel Fins recept van haver, tuinbonen en erwten. Samen vermalen, gekneed en gebakken tot een uniek nieuw plantaardig ingrediënt voor in de hedendaagse keuken. Boordevol proteïnen van de allerbeste kwaliteit.

Uniek proces & unieke ingrediënten

Pulled oats worden gemaakt door de ingrediënten te kneden, te rollen en te verhitten. Dit innovatieve proces waarbij de haver als het ware uit elkaar getrokken wordt, gecombineerd met de werking van de tuinbonen en de erwten, geeft een unieke bite. De 6 ingrediënten die het product bevat worden ook nog eens van zo dichtbij mogelijk gehaald worden. Zo komen de haver uit Finland (de bekende ‘Nordic oats’), de tuinbonen uit Scandinavië en de erwten uit Noord-Frankrijk. Dit maakt het nieuw plantaardig ingrediënt zoals nog niemand het ooit gemaakt heeft. Het bevat veel eiwit, daarom is 60-80 gr voldoende voor een portie voor één persoon.

  • 100% plantaardig
  • Rijk aan eiwit en ijzer
  • Soja vrij
  • Zonder kunstmatige toevoegingen

Verpakking gold & green pulled oats tomaat Verpakking van pulled oats naturel

Het is verkrijgbaar bij verschillende winkels van Albert Heijn in twee smaken, naturel en tomaat. Ben je benieuwd wat je voor gerechten kan maken met dit product? Bekijk dan de recepten op de website van Gold & Green.