Delisauce – verse vleessauzen

Samen met het Belgische bedrijf Delisauce hebben we een range aan verschillende vleessauzen ontwikkeld voor retail. De recepten zijn bedacht door een Belgische topchef en gemaakt met zelf getrokken bouillon. Daarnaast worden de ingredi├źnten zorgvuldig uitgekozen, de herkomst van de producten is altijd bekend. De sauzen bevatten ook geen gekke smaakmakers of toegevoegde aroma’s, zoals je dit bij houdbare sauzen vaak wel ziet. Ondanks dit alles zijn de sauzen wel 90 dagen houdbaar als je ze gekoeld bewaart! Een vleessaus dus met de smaak alsof je in een restaurant eet, maar dan gewoon uit jouw koelkast thuis en dat in verschillende varianten.

Verschillende vleessauzen

  • Wild-roomsaus met Luikse stroop: verse saus van krachtige bruine fond met gekarameliseerde ui en fijne specerijen. Met een scheutje Port, volle room en Luikse stroop op basis van appel en perenstroop. Lekker bij fazant of hert, maar het past ook bij een alledaags varkenshaasje. De saus kan in de cup verwarmd worden in de magnetron.
  • Mosterd-roomsaus met graantjesmosterd: Deze verse saus is bereid met een pittige mosterd van het mosterdhuis Ferdinand Tierenteyn (sinds 1818). Het inkoken gebeurt in een verse kippenbouillon en wordt afgewerkt met volle room. Past goed bij lichte vleessoorten als kalfsvlees of varkensvlees, maar is ook lekker als ‘surf en turf’ met kabeljauw of zeeduivel.
  • Peper-roomsaus met cognac: Krachtige verse peper-roomsaus op basis van een stevige bruine fond van gekarameliseerde runderbotten, verrijkt met een volle room en op smaak gebracht met Franse cognac die het label VS draagt. Lekker bij rundvlees, zoals entrec├┤te, t-bone en steak.
  • Champignon-roomsaus met port: Verse saus met ruim 40% champignons de Paris die plukvers gesneden worden door de kweker en de dag zelf worden bereid. Afgemaakt met een verse kippenbouillon, volle room en scheutje rode Port. Heerlijk bij lichte vleessoorten zoals kalfsvlees of varkensvlees.
  • Bearnaisesaus met puur geklaarde boter: Een verse saus op basis van puur geklaarde boter, gastrique met eigeel van scharrelkippen en grof gesneden dragonblaadjes. Lekker bij talrijke vleesgerechten: rund of lamsvlees.

Mosterd-roomsaus in een cup Peper roomsaus in een cup Champignon roomsaus in een cup Bearnaisesaus in een cup

Ben jij op zoek naar de uitwerking van een concept of zoek je een producent of verpakkingsmogelijkheid voor jouw idee? Neem dan contact met ons op!