CP Authentic Asia – diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden

CP, deze afkorting staat voor Charoen Pokphand, bestaat al bijna 100 jaar en dat proef je! De gerechten van CP Authentic Asia ™ zijn de meest verse en meest authentieke Aziatische gerechten die je in de supermarkt kan vinden. Door jarenlange toewijding en ervaring is CP er trots op één van de meest succesvolle voedingsbedrijven in Azië te zijn. Bovenal blijven ze zich inzetten voor het gebruik van unieke ingrediënten en authentieke, onderscheidende recepten. Daarnaast bieden ze het gemak van ingevroren maaltijden, waardoor je altijd voorbereid bent op een lege koelkast maar toch een goede maaltijd.

Assortiment CP Authentic Asia ™

Zoals je al ziet bereidt CP Authentic Asia ™ diepvriesmaaltijden. We zijn dus niet alleen in het verse schap actief, maar ook het vriesvers nemen wij onder onze hoede. Ook CP Authentic Asia ™ helpen we als supply chain partner, wat wil zeggen dat we de hele datamangement en logistiek uit handen nemen.

  • Chicken samosa’s: deze knapperige hapjes zijn gevuld met kip, groenten en Indiase specerijen, gebaseerd op een authentiek Indiaas gerecht. De samosa’s zijn makkelijk te bereiden in oven, pan en frituurpan en zijn uitermate geschikt als snack, voor bij de borrel of als voorgerecht.
  • Shrimp wonton soup with noodles and choy sum: Deze soep bevat garnalenwontons in een smaakvolle bouillon met Chinese kool. De noedels die erbij zitten zijn eenvoudig te bereiden in de magnetron. De maaltijd zit boordevol vitamines & mineralen, dus ook nog eens erg gezond!
  • Shrimp wonton soup: Deze soep bevat geen noodles, maar smaakt daarom niet minder lekker! Ook hier zitten heerlijke garnalenwontons in, waardoor het een soep is die goed als maaltijd kan dienen.
  • Japanese chicken yakitori: Deze yakitorispiesjes zijn zowel lekker als snack in de avond, maar ook als side-dish bij een Aziatisch gerecht. Snel te verwarmen in de magnetron!

Deze producten van CP Authentic Asia ™ zijn verkrijgbaar in het diepvriesvak bij verschillende winkels van Albert Heijn.