Albert Heijn – convenience assortiment

We zijn actief in veel verschillende categorieën bij supermarkten, zo ook in het convenience schap bij de Albert Heijn. In samenwerking met de category manager onderzoeken we naar welke producten de consument vraagt. Zo proberen we samen met verschillende producenten zo’n aantrekkelijk mogelijk aanbod te doen voor dit schap.

Convenience – kip roti rol

Deze roti rol is dé snack voor thuis of onderweg, voor als je haast hebt of geen zin om te koken. Na 1 minuutje in de magnetron verwarmen, geniet je van een heerlijke snack bereid volgens authentiek Surinaams recept. Een echt convience product dus! De rol is gevuld met super malse kippendijfilet en daarnaast zit er natuurlijk ook kouseband en masalasaus in! Qua allergenen bevat het glutenbevattende granen, mosterd, tarwe. En mocht je er nou niet direct aan toekomen om hem te eten, dan kun je hem ook thuis altijd even invriezen.

Deze rotirol is verkrijgbaar bij verschillende winkels van Albert Heijn. Je vindt hier meer informatie. Ben jij benieuwd of we ook iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op.