Bonduelle – verse soepen

Soort

Bonduelle kennen we in Nederland natuurlijk vooral van de groente uit blik. In Duitsland gaan ze nog net een stukje verder en zijn ze al een aantal jaren marktleider op het gebied van verse soepen. Deze soepen hebben ze samen met ons en onze productiepartner ontwikkeld. Het volledige assortiment is helaas niet in Nederland te vinden, maar je kan ze kopen uit de gekoelde afdeling in de Duitse supermarkten.

Verse soepen

  • Paprika en tomaatsoep: met een beetje scherpte kom je de gure dagen door! Fijne paprikatomatensoep met hints van chili. Precies goed voor stormachtige, koude herfstdagen.
  • Wortel en zoeteaardappelsoep: een super verfijnde soep! De mix van wortel en zoete aardappel is erg interessant, helemaal in combinatie met de gember.
  • Pompoensoep: de zoetheid van de pompoen past perfect bij de scherpte van cayennepeper. Een licht zoet-kruidig mengsel dat je van binnenuit opwarmt. De pompoensoep ligt dit najaar weer in de schappen.
  • Champignonsoep: Een favorietje van bijna iedereen. De romige champignon soep is de perfecte aanvulling op een boswandeling in de herfst. De tijm maakt de hartige smaak van de soep compleet en is in de herfst weer beschikbaar.

pompoensoep van bonduelle Verse soep in de smaak wortel zoete aardappel Bonduelle verse soep champignon

Wil je meer weten over Bonduelle of hun soepen? Kijk dan op hun website (alleen in het Duits beschikbaar).