Albert Heijn – verse vissauzen

Iedereen weet dat een vers stukje vis nog beter smaakt met een lekker sausje en al helemaal met een vers sausje! Dat is waarom we door de jaren heen verschillende vissauzen hebben ontwikkeld, allemaal voor een andere toepassing. Door de productie uit te besteden bij verschillende producenten blijven wij flexibel, maar zorgen we wel dat de sauzen allemaal dezelfde uitstraling in het schap hebben. Zo ziet de consument geen verschil en kunnen wij zorgen dat voor iedere saus het beste recept van de beste producent gebruikt wordt.

Verschillende vissauzen

  • Blanke botersaus met limoncello: een zorgvuldig samengestelde saus waarbij sjalotjes zijn ingekookt met 100% Chardonnay, visbouillon, volle room en afgewerkt met boerenboter, een vleugje Limoncello en wat limoen. De Limoncello zorgt voor een frisse twist die een lichte citrus smaak geeft. Het is een koelverse saus die alleen nog even opgewarmd moet worden in de magnetron of een pannetje. Past perfect bij zowel kabeljauw als zalmfilet.
  • Whiskey-cocktailsaus: een koelverse ready-to-eat vissaus. Lekker om te combineren met gebakken vis of natuurlijk om de eeuwenoude garnalencocktail mee te maken! De saus is super romig en het scheutje Whisky zorgt voor de klassieke smaak.
  • Mosterd-dille saus: Alweer zo’n heerlijke ready-to-eat saus. Deze keer gemaakt van mosterd met een vleugje dille. Past perfect bij gerookte zalm. Denk bijvoorbeeld eens aan zalmcarpaccio met pijnboompitjes of croutons, de mosterd-dille vissaus en verse dille als garnering!
  • Ravigotesaus: Eentje die niet kan ontbreken als we het over vissauzen hebben is natuurlijk de ravigotesaus. Een frisse saus met stukjes augurk, kappertjes, gesnipperde ui en tuinkruiden. Lekker bij kibbeling of eigenlijk alle gebakken vis!

Een bakje whisky cocktailsaus voor bij zalm Een cupje mosterd dille saus Een cupje met ravigotesaus voor bij gebakken vis

Ben jij benieuwd of we voor jou ook iets kunnen ontwikkelen of verpakken? Neem dan contact met ons op!