Kerst: welke producten moeten er op jouw boodschappenlijstje staan dit jaar?

Dit jaar wordt Kerstmis anders dan andere jaren. Maar dat betekent niet dat het minder leuk moet worden. En al helemaal niet minder smaakvol! Dit is dan ook de reden waarom wij graag vijf producten toevoegen aan jouw boodschappenlijstje. Of je het nou met een paar mensen viert, of alleen op de bank kerstfilms kijkt, deze producten komen altijd van pas!

Bladerdeeghapjes

Deze bladerdeeghapjes maken van een gezellig avondje een nog groter feest! Door de mix van smaken stel je niemand teleur.

Wat het is: het zijn kleine hapjes, gevuld met zalm, kipkerrie, bolognese en kaas. Super makkelijk en snel klaar te maken in de oven. En mocht het nou net wat teveel zijn voor deze Kerst, kun je ze altijd met oud & nieuw nog tijdens de borrel serveren. De bladerdeeghapjes zijn verkrijgbaar in de diepvries bij de Albert Heijn. 

 

Warme sauzen

Peperroomsaus

Deze sauzen zijn van hoogstaande kwaliteit en gemaakt volgens bourgondisch receptuur. Lekker om je stukje vlees nét wat specialer mee te maken.

⁠⁣⁠⁣⁣⁠⁣⁠Wat het is: De sauzen zijn verkrijgbaar in vier smaken, speciaal omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft. Van de klassieke peperroomsaus, een witte wijn saus, een frisse cranberrysaus tot aan de alom bekende champignonroomsaus. Voor ieder wat wils. Ze zijn voor de zuiderlingen onder ons verkrijgbaar bij Jan Linders, maar je kan ze ook vinden bij de Dirk, Dekamarkt, Vomar en Spar. Allemaal in de koeling bij het vlees of vis.

 

 

Gourmethapjes

Gourmethapjes
Gourmetten, een eeuwenoude Nederlandse traditie met Kerst en we verwachten dat ook dit jaar veel Nederlanders het gourmetstel uit het stof zullen halen. Tijd om ook tijdens Kerst aan het dierenwelzijn en milieu te denken!

Wat het is: deze gourmethapjes zijn allemaal vegetarisch. Doordat het assortiment uit worstjes, cubes en burgers bestaat, heb je lekker veel variatie tijdens het gourmetten. Geen vlees meer nodig dus! Deze gourmetproducten zijn te verkrijgen in het vegetarische schap bij Plus.

 

Zeewier loempia

Packshot wakame spring rolls

Echt het beste borrelhapje dat er bestaat en ook nog eens vegan! Het is niet verkrijgbaar in de supermarkt, maar wel bij de groothandels waar jij als particulier nu ook welkom bent.⁣⁠⁣⁠

Wat het is: wij noemen het een wakame spring roll en eigenlijk betekent dat een mini loempiaatje gevuld met zeewiersalade. De zeewiersalade ken je misschien wel van de sushi en een loempia…wie kent het niet? Frozzo heeft deze loempiaatjes ontwikkeld en ze zijn verkrijgbaar bij de grotere groothandels in het vriesvak. ⁣⁠⁣⁠

 

Muffins

Hartige muffins

Na alle zoetigheden tijdens Sinterklaas, vonden we het tijd voor wat hartigs!

Wat het is: het zijn mini muffins, die perfect passen als hapjes tijdens bijvoorbeeld kerst- of oudjaarsavond. Ze zijn er in twee smaken, tomaat feta en zalm. Vergeet dus de zoete muffins en ga voor de hartige! Deze hartige muffins zijn verkrijgbaar bij Plus. 

 

Zet jij deze producten op tafel tijdens Kerst? Laat het ons zien via Instagram!