Delisauce sauzen

Chef-kok Tim Geers, culinair gepassioneerd en steeds op zoek naar pure en lekkere smaken staat al decennia lang achter z’n kookpotten in de gastronomische wereld. Afgestudeerd in 1997 aan de gerenommeerde hotelschool “Ter Duinen” in Koksijde om daar via tal van internationale stages bakken inspiratie op te doen. Zo heeft hij nu zijn eigen traiteur en cateringbedrijf.

De drang om voor een ruimer publiek te mogen koken werd steeds groter en zo ontstond het idee achter Delisauce; voor elke consument een topsaus mogen maken die perfect past bij verse vis, vlees of groenten. Alle sauzen bereiden we met een ongelofelijke culinaire passie tot de fijnste sauzen van heuse restaurantkwaliteit. Alles begint natuurlijk bij een goede basis, “au fond le meilleur”, letterlijk vertaalt “als basis de beste kwaliteit”. Elke saus is uniek en op maat gemaakt.

Zulke lekkere sauzen moéten natuurlijk in de supermarkt liggen. En daar is Albert Heijn het mee eens. Momenteel vind je 5 Delisauce vleessauzen in de grotere AH-winkels en op ah.nl. De smaken zijn als volgt: mosterd-roomsaus met graantjesmosterd, champignon-roomsaus met een scheutje port, peper-roomsaus met een scheutje cognac, bearnaisesaus met puur geklaarde boter en een wild-roomsaus met Luikse stroop. Allen gemakkelijk op te warmen en klaar voor gebruik. Je vindt er alles over op delisauce.nl

Met Delisauce als culinair expert op het gebied van sauzen en Menken van den Assem als distributeur is een mooie samenwerking ontstaan die nog voor veel mooie sauzen gaat zorgen! Interesse in de sauzen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u via verkoop@menkenvandenassem.nl.