Quinoaburgers winnen Innovatieprijs!

Van 24 tot en met 27 april vond de 31e editie plaats van de Salón de Gourmets in Spanje. Om de professionele carrière van exposanten van Salón de Gourmets te erkennen en de culinaire vooruitgang te bevorderen worden er jaarlijks drie awards uitgereikt: op het vlak van innovatie, technologische ontwikkeling en presentatie en diversiteit. Deze verkiezingen op de Salón de Gourmets Awards werden voor het zesde jaar op rij georganiseerd.

De NatureCrops Quinoaburgers hebben een prachtige derde plaats behaald in de categorie Innovatie.

Wat maakt de Quinoaburgers zo speciaal?

Het is een vegetarische burger van quinoa die biologisch is geteeld en gluten- en lactosevrij is. Bovendien zijn er geen suikers toegevoegd. Het is een verantwoord alternatief voor vlees, soja en zuivel.

Klik hier voor een impressie van de Salón de Gourmets 2017. De prijsuitreiking is ook op de Spaanse tv geweest bekijk dit hier.